EventsLeden

Vos Logistics neemt Gehlen Schols Logistics over

Vos Logistics heeft overeenstemming bereikt over de overname van het familiebedrijf Gehlen Schols Logistics in Kerkrade. Met deze overname versterkt Vos Logistics zijn propositie in de Benelux en Duitsland voor gedeeltelijke en complete ladingen in de auto-, bouw-, chemische en papierindustrie. Daarnaast heeft het bedrijf er nu een opslagcapaciteit van 10.000 m2 in Kerkrade bij.

Gehlen Schols heeft een omzet van € 20 miljoen en 120 medewerkers en zal binnen de Vos Logistics-groep onder eigen naam blijven opereren.
Marc Schols, operationeel directeur Gehlen Schols: “Met Vos Logistics kunnen we onze klanten beter faciliteren in hun groei en anticiperen op ontwikkelingen zoals digitalisering en verdere duurzaamheid. Aan onze kant, met onze strategische locatie in Kerkrade en een sterke positie op het gebied van in Duitsland, België en Zuid-Nederland verwachten we een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan klanten van Vos Logistics.

Executive Directors Elmar Gehlen en Roel Schols: “Tegelijkertijd geven we met deze transactie invulling aan de oplossing van het opvolgingsprobleem en zorgen we voor de continuïteit van ons familiebedrijf, dat we over meerdere generaties hebben opgebouwd. Vos Logistics is een sterk bedrijf dat investeert in innovatie en duurzame logistieke oplossingen. “

Gehlen Schols is een aanwinst voor Vos Logistics. We hebben het bedrijf en zijn medewerkers leren kennen als professioneel, deskundig en toegewijd. De overname past naadloos in onze groeistrategie en versterkt onze propositie in sectoren en regio’s die voor ons interessant zijn. We willen de klanten van Gehlen Schols ondersteunen bij de ontwikkeling van hun bedrijf en het verhogen van de kostenefficiëntie in hun logistieke processen.

Geert Dobbelaere, directeur van Vos Logistics