Nieuws

Truckrun 2023 zoekt nog trucks en chauffeurs

De dag van mijn leven!
Dat is precies wat zij met de Truckrun willen bereiken. Tijdens het evenement dat dit jaar plaats vindt op zaterdag 10 juni 2023 willen zij kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking een bijzondere dag aanbieden om nooit te vergeten. 

“Ik mocht als een echte assistent chauffeur in de cabine van een grote truck meerijden, maar eerst mocht ik zelf nog even achter het stuur zitten. Daarna gingen we in colonne door Oss! En daarna…. hebben we heel lekker gegeten en was er ook nog een mooi feestje!”. 

Help je mee? 
Om de Truckrun ook dit jaar weer tot een succes te maken zijn ze op zoek naar heel veel mensen en bedrijven die mee willen helpen. Elk jaar rijden er ongeveer 90 vrachtauto’s met chauffeurs mee in de colonne. Met de truckers, begeleiders, motorrijders, verkeersgeleiders en mensen die voor het eten en drinken zorgen, werken er zo’n 250 vrijwilligers en ca. 50 motorrijders mee om deze kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. En daarnaast leveren een groot aantal sponsoren een financiële bijdrage.

Wil jij helpen om de Truckrun 2023 tot een succes te maken?
Graag deze informatie uitzetten naar jullie chauffeurs, die hier graag een handje in willen helpen. (Chauffeurs krijgen een brief, waarin staat dat zij deelnemen aan de Truckrun, t.b.v. Tachograaf/ Rij/Rusturen).
Mocht de chauffeur zich willen aanmelden, dan graag een mail naar: carel.vos@hetnet.nl en marc.van.den.heuvel@smurfitkappa.com (beide in CC).

Alle info vind je op de website van Kiwanis Oss.