AgendaEventsLeden

21 juni 2023: LPO Leden meeting met BBQ

Terugblik:

Woensdag 21 juni 2023 was de ledenvergadering van Logistiek Platform Oss. Het programma bestond uit een korte presentatie van gastheer ETC Holland, een ‘wie is wie’ binnen LPO, een update van voorzitter Berend Jan Schuring over de financiën en de status van project MIEC, ideeën voor het organiseren van de dag van de Logistiek 2024 en na een korte rondleiding door het bedrijf was het tijd om even bij te praten bij een gezellige, en vooral lekkere BBQ verzorgd door Lekkers van Nynke.

Ook voormalig programma manager Eric Oomen werd nog even (letterlijk) in het zonnetje gezet.

Voor 2024 staan volgende data voor meetings gepland, hiervoor zoeken we nog locaties bij de leden. Heb je wat te delen en ben je trots op je bedrijf, ontvang in dat geval de leden bij jou. Het programma stemmen we samen af. 

  • Woensdag 8 november 2023 (Eindejaarsborrel met gastspreker)
  • Woensdag 6 maart 2024 (Gastspreker wordt geregeld over een relevant onderwerp) 
  • Woensdag 19 juni (BBQ) 2024
  • Woensdag 13 november 2024 (Eindejaarsborrel) 
     
    We zien je graag verschijnen en zullen de uitnodiging voor deze meetings ook alvast in jouw agenda plannen. Mocht je ondanks de vroege bekendmaking van de dag/tijd verhinderd zijn, en geen collega hebben kunnen vinden die je vervangt, neem dan contact op met Projectmanager Rob Hermes via rob.hermes@logistiekplatformoss.nl. We rekenen namelijk op je komst.