Nieuws

Raben viert 90 jaar in Europa

De Raben Group is al 90 jaar constant onderweg – zich aan het ontwikkelen, altijd moedig naar de toekomst aan het kijken en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het bedrijf wil een drive zijn die niet alleen de wereld draaiend houdt, maar die de wereld ook beter en groener maakt. Daarom wordt, om ons jubileum te vieren, iedereen uitgenodigd om een unieke eco2way-tour door Europa te volgen en in september zal het een stemplatform lanceren voor de projecten – het winnende project zal financiële steun krijgen.

In 2021 viert Raben Group zijn 90-jarig jubileum. 90 jaar ervaring, innovatie en continue ontwikkeling. En daar blijft het zeker niet bij!
“We hebben in de afgelopen 90 jaar veel bereikt door partnerschap en transparante samenwerking met onze klanten, waardoor we trots en tegelijkertijd klaar zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zoals klimaatverandering. We willen dat volgende generaties toegang hebben tot dezelfde bronnen die we nu gebruiken. Daarom willen we u ter gelegenheid van ons jubileum meenemen op de buitengewone ‘Eco2way’-tour door Europa, waar onze medewerkers u de plaatsen laten zien die lijden onder de gevolgen van klimaatverandering. We hopen dat onze klanten ons zullen helpen bij het kiezen van een plek om samen te ondersteunen zodra de tour is voltooid. Zodat we allemaal de komende 90 jaar kunnen genieten van een schoon klimaat …” aldus Ewald Raben – CEO van Raben Group

90 jaar actief met ecologie
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een onderdeel van het DNA van het familiebedrijf op basis van een waardensysteem. Het bedrijf benadert het concept van MVO op een alomvattende manier en integreert maatschappelijk verantwoorde activiteiten met de bedrijfsstrategie van de organisatie. Ecologie is van groot belang voor Raben. Elk jaar investeert het in efficiëntere en milieuvriendelijkere transport- en opslagoplossingen en plant het duizenden bomen die tonnen CO2 neutraliseren.

Daarom besloot het bedrijf zijn 90ste verjaardag op een nogal ongebruikelijke manier te vieren, door klanten en internetgebruikers uit te nodigen voor een eco2way-tour door Europa. Deze buitengewone reis begint op 1 april en duurt tot eind augustus 2021. Bedrijfsmedewerkers en eco-enthousiastelingen zullen de rol spelen van reisleiders die het verhaal zullen presenteren en vertellen van twintig plaatsen die door klimaatverandering bedreigd worden. Je kunt de hele tour volgen op www.raben90years.com en op de sociale media van het bedrijf in alle 13 markten waar Raben zijn depots heeft. Maar daar houdt het feest niet op! Om de 90ste verjaardag te vieren, wil de Groep een geschenk doen aan ons allemaal en aan toekomstige generaties, in september zal er een online stemplatform gelanceerd worden voor drie initiatieven. Degene die de meeste stemmen krijgt, krijgt een beurs van Raben Group. Het stemmen gaat door tot eind november en de resultaten en het winnende project worden in december bekend gemaakt!

Tijd om de betere morgen te vieren
Het jaar 2021 wordt ongetwijfeld een interessante mijlpaal in de geschiedenis van Raben Group. Het is niet alleen weer een jaar van ontwikkeling van logistiek en nieuwe technologieën, maar vooral een tijd om na te denken over de toekomst. Als het hoofddoel is om de toekomstige generaties te voorzien van dezelfde natuurlijke hulpbronnen als nu beschikbaar zijn, dan is dat de beste basis voor de gezamenlijke inspanningen voor een beter, groen Europa. Voor Raben Group begint de groene toekomst vandaag!

Lees het hele verhaal op de website van Raben.

Raben Group