AgendaEvents

17 november 2022: Netwerkevent: Hotspot Vijfsterren Logistiek in the spotlight

We zijn er als Vijfsterren Logistiek natuurlijk enorm trots op dat de regio Oss – Veghel – ‘s-Hertogenbosch (Noordoost-Brabant) een 2de plek heeft behaald bij de verkiezing van Logistieke Hotspot 2022.
En om dat met elkaar te vieren nodigen we jou van harte uit voor deze bijeenkomst op donderdag 17 november van 16:30-18:30.

Daarnaast hebben we als Vijfsterren Logistiek onze positie en toegevoegde waarde heroverwogen en zijn we met nieuw elan voor de logistieke sector aan de slag gegaan. Achter de schermen hebben we hard gewerkt en nu is het tijd om bij elkaar te komen om kennis te maken en kennis te delen. We stellen het bestuur en team van Vijfsterren Logistiek aan je voor en praten je bij over de plannen voor het komende jaar. Vanzelfsprekend horen we ook graag wat voor jullie belangrijk is.

In het kader van het thema duurzaamheid geeft WDP hun visie op vastgoed ontwikkeling en duurzaam en natuurinclusief bouwen.

Daarna gaan we middels stellingen met elkaar in debat over onze belangrijkste thema’s; Arbeidsmarkt, Verduurzaming en Digitalisering.

En we sluiten af met een gezellige borrel!

Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Vijfsterren Logistiek.