AgendaEventsNieuws

15 mei 2024: Bedrijfsbezoek Vos Logistics

Vos Logistics is specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten. zaken eenvoudig, beheersbaar en efficiënt maken voor hun klanten is waar Vos Logistics voor staat. Met een netwerk van 30 eigen vestigingen is de onderneming actief in heel Europa. binnen Solutions worden klantspecifieke oplossingen geboden: van expeditie, opslag en value added services en distributie tot full supplychain oplossingen waarbij Vos Logistics de beheersing van de complete goederenstroom of delen daarvan van de klant overneemt.

Op het gebied van internationaal bulk- en volumetransport (mega en high volume) behoort Vos Logistics tot de grotere wegvervoerders van Europa, met 2.850 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.200 voertuigen, 4.400 laadeenheden en 300.000 m² opslagcapaciteit. bekijk hier de website.

Programma:
Samen met Vos Logistics is het onderstaande programma voor u samengesteld met gelegenheid om te netwerken en vertegenwoordigers van VNO-NCW Oss en het Logistiek Platform Oss (LPO) te ontmoeten.
15:00 – 15.15 uur: ontvangst
15:15 uur: openingswoord wethouder Frank den Brok
15:30 uur: welkomstwoord en bedrijfspresentatie Frank Verhoeven, ceo Vos Logistics
16:00 uur: rondleiding & bezoek Inspiration Center
17:00 – 17:30 uur: napraten tijdens de netwerkborel

Aanmelden:
Mail naar ondernemerszaken@oss.nl, graag vóór maandag 6 mei.

• Komt u met de fiets? Er is voldoende ruimte om uw fiets te plaatsen.
• Komt u met de auto? Vos Logistics heeft voldoende parkeergelegenheid op het terrein.
• Dit bezoek is rolstoeltoegankelijk.