AgendaEvents

12 maart 2024: Data en AI parade

De Brabantse mbo instellingen (verenigd in Kennispact MBO Brabant) organiseren op 12 maart in het provinciehuis te ‘s-Hertogenbosch de Data en AI-parade, een inspirerend evenement waar je de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve initiatieven op het gebied van data en AI in Brabant kunt ontdekken. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om de impact van data en AI te beleven en ervaren. Meld je gratis aan!

Omdat LPO een belangrijke partner binnen MIEC Data is, willen we jou natuurlijk ruimte bieden in het programma. Wij denken daarbij aan de volgende ‘dataverhaal’:

In ons vak worden data en AI steeds belangrijker.  En zien we steeds meer kansen. Mooi praktijkvoorbeeld is (invullen) of (invullen). Deze ontwikkeling betekent voor onze collega’s/studenten en voor onze partners… (invullen). Samen met onze klanten ontdekken we de kracht van data en AI impact. Kijk mee en denk met ons mee!

En met dit verhaal in gedachten stellen we jullie voor twee dingen te doen tijdens de parade:
• Een plaats op de parade
• tafel in de hal 
• mini-poster format achter de tafel (standaard format van MIEC Data met jullie ‘dataverhaal’)
• monitor met jullie bedrijfsvideo of voorbeelden van data/AI

Korte ‘open podium’ presentatie over jullie ‘dataverhaal’ met wellicht een impressie van data/AI schermen/tools uit jullie werkpraktijk. Dat doen we in de grote zaal om (timeslot van 15 minuten op jullie mini-poster melden en op videoscherm in de hal) en bij het verhaal staan drie experts uit mbo, hbo en wo om kort te reageren op jullie verhaal (waarom is dit zo relevant, hoe reageert het onderwijs op dit type ontwikkelingen, wat is het toekomstbeeld, etc….) in combinatie met vragen uit de zaal.

Wij verwachten flink wat bezoekers uit bedrijven, onderwijs (mbo-hbo, docenten en studenten) en onderzoek. Dus jullie krijgen aardig wat ‘positive exposure’! Het spreekt voor zich dat we jullie bij de voorbereiding graag willen ondersteunen. 

Kijk in de bijlage hoe je een voorstel kunt doen voor een activiteit (doe dat liefst voor 23 februari!). Je ziet daar ook hoe je je kunt aanmelden als bezoeker. Even persoonlijk overleggen kan natuurlijk ook! 

Tot slot: het zou geweldig zijn als je ook intern en binnen jouw netwerk de uitnodiging (zie bijgevoegd) en aanmeldingslink voor het evenement kunnen delen:

Meer info vindt je op de website van Eventbrite