AmbassadeursLeden

Volop uitdagende vacatures bij Movianto

Walden, opgericht in 1951 in Zuid-Frankrijk, is een onafhankelijk familiebedrijf. In de afgelopen 70 jaar heeft Walden een groep opgebouwd die gespecialiseerd is in farmaceutische logistiek. Het transporten en verzorgen van logistieke oplossing voor producten voor de gezondheidszorg. Ondersteund door een uniek netwerk en gespecialiseerde kennis heeft Walden de nummer één positie in Europa bereikt. Walden heeft kantoren in 12 landen en meer dan 50 vestigingen in Europa, van waaruit we producten leveren naar meer dan 200 landen wereldwijd.

Walden wordt ondersteund door meer dan 5.000 medewerkers, die volledig verantwoordelijk zijn voor de dienstverlening over het gehele wereldwijde netwerk. De efficiënte organisatie maakt het mogelijk snel te reageren op de voortdurend uitdagende eisen van de klant.

Walden verzorgt een one-stop-shop propositie voor logistiek en distributie voor farmaceutische, diagnostische en medical device bedrijven. Met een klantgerichte aanpak biedt Walden oplossingen met 5 business units;

Movianto (& CSP), TransPharma International, Eurotranspharma, Ciblex en Pharma Pilot.

Walden is zich bewust van zijn belangrijke rol in het beschikbaar maken van geneesmiddelen, diagnostica en medische hulpmiddelen. Walden werkt nauw samen met haar klanten, wat resulteert in duurzame groei.

Movianto zoekt voor Oss en/of Weert;

Commercieel Assistent (fulltime)

Quality Controller (fulltime, part-time is bespreekbaar)

Warehouse Employee (fulltime)

Reachtrucker (fulltime)

Client Service Officer (fulltime)

Client Service Employee (fulltime)

Freight Forwarding Employee/Officer (fulltime)

Administratief medewerk(st)er Cliënt Integrations & Projects (parttime: 24 uur per week, in te delen in overleg)

Quality Officer (minimaal 32 uur per week)

Al deze vacatures vind je uitgebreid op de website van Vijfsterren Logistiek.


Movianto