Leden

Spoorman van het Jaar 2021

OOC directeur Eric Nooijen was samen met twee andere genomineerden in de race voor Railperson of the Year 2021. Rail Cargo kent deze titel elk jaar toe aan de professional die zich in zijn of haar beroepspraktijk sterk maakt voor het spoorgoederenvervoer.

“Het was een totale verrassing”, aldus Eric Nooijen. “Ik vind het erg leuk dat ik genomineerd ben. Het is vooral ook een eer voor onze organisatie, we bouwen tenslotte samen iedere dag aan het bevorderen van het spoorgoederenvervoer bij de verladers en logistieke dienstverleners. Het winnen van de titel is natuurlijk dé kers op de taart van ons werk”.

En Eric Nooijen heeft gewonnen…

“We zijn er “kei trots” op de titel van Spoorman van het Jaar 2021 te hebben gewonnen. Dat gaat gepaard met een grote waardering aan eenieder die op ons heeft gestemd, de spoorvervoerders waarmee we dagelijks samenwerken en bovenal onze klanten die ons hun lading en logistiek toevertrouwen. We werken graag verder met alle instanties en relaties om het spoorvervoer van en naar Oss verder uit te bouwen op weg naar een duurzamere wereld. Hartelijk dank”.