EventsLeden

Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief

Op 6 januari is de overname van SNEL Shared Logistics door Europees Logistiek Dienstverlener Vos Logistics afgerond. Door deze overname beschikt Vos Logistics over een van de grootste distributienetwerken in de Benelux met 65.000 m2 opslag en crossdock faciliteiten in het hart van de randstad.

Op 6 januari is de overname van SNEL Shared Logistics door Europees Logistiek Dienstverlener Vos Logistics afgerond. Door deze overname beschikt Vos Logistics over een van de grootste distributienetwerken in de Benelux met 65.000 m2 opslag en crossdock faciliteiten in het hart van de randstad. Hiermee verstevigt de onderneming haar marktpositie op het gebied van fijnmazige distributie, warehousing en crossdocking. Met de overname stijgt de opslagcapaciteit van Vos Logistics naar 315.000 men de vloot naar 1.400 trekkende eenheden. 

Toine van Gils, Managing Director Vos Logistics Solutions: “De overname is een mooie bevestiging van onze jarenlange samenwerking. De culturen van beide ondernemingen sluiten goed op elkaar aan en in dienstverlening zijn we complementair. Dit gaat ons zeker helpen bij de integratie.” 

Peter de Vries, Directeur SNEL Shared Logistics is blij met de positieve reacties welke hij de afgelopen weken ontving van klanten, personeel en overige partijen over het samengaan met Vos Logistics. “In combinatie kunnen we beter meegroeien met onze klanten en sneller stappen zetten op het gebied van innovatie en verduurzaming.”