AgendaEventsNieuws

12-17 juni 2023: Week en Dag van de Techniek in Oss

Maandag 12 juni t/m zaterdag 17 juni is de Week van de Techniek. Ruim 20 bedrijven in Oss en omgeving zetten de deur open om basisschoolkinderen kennis te laten maken met techniek. Lassen, boren, bouwen, sleutelen, schaven, programmeren en nog veel meer.

Op zaterdag kunnen kinderen samen met hun ouders, opa’s, oma’s en vriendjes op de Dag van de Techniek nog meer ontdekken over hoe mooi techniek is. Dit is de leukste afsluiter van de Week van de Techniek en écht een uitje om met het hele gezin te beleven.
De toegang is voor iedereen gratis.

De Dag van de Techniek
Op zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur staat Dome-X in Oss bol van de techniek. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Founder van Dome-X, Lambèr Hendriks. Hij vindt het heel belangrijk dat kinderen ervaren wat je allemaal kan doen met techniek. Dit kan het beste door mee te doen en mee te maken. Door daadwerkelijk zelf aan de knoppen te draaien.

Bij Dome-X komen ruim 50 technische Osse bedrijven samen. Zij organiseren de activiteiten en nemen je mee in de wereld van techniek.

Wil jij hier ook aan mee werken? Is er raakvlak met techniek en kunnen de kinderen echt iets doen? Meld jouw bedrijf dan nog snel even aan via info@weekvandetechniekoss.nl.


Ga voor alle informatie naar de website van Week van de Techniek.