AgendaEvents

7 juni 2023: Ontbijtsessie: Duurzame Inzetbaarheid en Sociale & Technologische Innovatie

De huidige technologische en maatschappelijke veranderingen hebben grote invloed op bedrijven. Er zijn steeds meer en sneller gaande technologische mogelijkheden en ontwikkelingen, zoals digitalisering, robotisering en Artificial Intelligence (AI). Producten en processen worden continue verbeterd en aangepast. Dit leidt tot nieuwe werkwijzen, andere machines en gebruik van data / ICT, wat impact heeft op de organisatie, afdelingen, individuele werknemers en de wijze van samenwerking. Daarnaast worden mensen steeds ouder en duren hun loopbanen langer. De impact hiervan op werknemers krijgt vaak onvoldoende aandacht. Gevolg hiervan is o.a. gefrustreerd personeel, werknemers die niet de juiste kwaliteiten en kennis hebben, verloop van personeel en daarmee geen optimaal rendement van de investeringen in technologie.

Hoe hou je medewerkers up-to-date in een steeds sneller veranderende wereld en hoe betrek je ze in de werkwijze van morgen?
Deze veranderingen stellen nieuwe eisen aan bedrijven en werknemers, zoals passend leiderschap, toekomstbestendig HR-beleid en meer ‘lerend’ vermogen. Naast technologische innovatie is er dus meer aandacht nodig voor sociale innovatie, zodat werknemers gezond en met plezier hun werk kunnen uitvoeren en daarmee duurzaam inzetbaar blijven.

Chain Logistics in Uden is de host van deze ontbijtsessie en CEO Rob Jansen zal beginnen met een korte blik achter de schermen van dit familiebedrijf.
Chain Logistics biedt een totaalpakket aan logistieke diensten aan en zij combineren vernieuwende logistiek met sociaal ondernemen en goed werkgeverschap.

Gert-Jan Koetsier van SOL/Wecreate en Maarten Schellekens van Welder vertellen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk hoe je aan de slag kunnen kan gaan met duurzame inzetbaarheid en sociale en technologische innovatie. Daarnaast wordt de voucherregeling toegelicht; een regeling waarmee een bedrijf ondersteund wordt in een aanpak op gebied van duurzame inzetbaarheid en/of sociale en technologische innovatie.

We gaan ook graag met de aanwezigen in gesprek over hun praktijkvoorbeelden, zaken waar ze tegenaan lopen op dit gebied of een oplossing voor zoeken.

Datum:
Woensdag 7 juni 2023
8:00 uur: Inloop met koffie/thee en broodje
8:15-10:00 uur: Programma

Locatie:
Chain Logistics
Jagersveld 6a
5405 BW  Uden


Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Vijfsterren Logistiek.