AgendaEvents

21-24 juni 2021: Multimodaal Online 2021

Samen op weg naar de verduurzaming van transport
Multimodaliteit geeft flexibiliteit. Juist in onzekere tijden is het van groot belang dat supply chains betrouwbaar en flexibel opereren. Nu en in de toekomst. Hoe spelen de verschillende modaliteiten in op verduurzaming? En waar kunnen modaliteiten samenwerken om de klimaatdoelstellingen te bereiken?

Tijdens Multimodaal Online 2021 duikt Nieuwsblad Transport iedere sessie in een andere modaliteit. Hoe hangt de vlag er bij in de shortsea, wegtransport, het spoor, de binnenvaart en de luchtvracht? En tot slot: waar vinden al deze modaliteiten elkaar? Uiteraard bespreken ze ook de laatste ontwikkelingen binnen havens, terminals en warehousing.

Kijk, luister, netwerk en spreek mee tijdens Multimodaal Online 2021 van 21 tot en met 24 juni. Houd de website van Multimodaal in de gaten voor alle ins- en outs.

Partnermogelijkheden
Om op de hoogte te blijven van actuele, relevante ontwikkelingen én daarnaast (digitaal) zichtbaar te blijven voor potentiële klanten, is deelname aan Multimodaal Online 2021 voor jou als bedrijf een interessante oplossing. 

Ga naar Vijfsterren Logistiek voor alle informatie.