Leden

16 april: Plannerscafé Oss

Tijdens het Plannerscafé van dinsdag 16 april – met lunch tussen 12.00 en 14.00 uur worden we bijgepraat over de innovatieve planners software ‘Smart Tours’ van de PTV Group.  Hoe verandert het beroep doordat de Logistiek innoveert en digitaliseert. En ben jij daar al op voorbereid?  

Programma:
•    12.30 opening cafe
•    12.40 Welkom aan mensen door Berend Jan Schuring
•    12.45 Lunchen•    13.00 Presentatie Smart Tours
•    14.00 Einde presentatie, ruimte voor vragen
•    14.30 Mogelijkheid voor napraten / einde programma 

Ben je nog niet bent aangemeld voor dit plannerscafé? Doe dat dan alsnog! Aanmelden kan hier direct via deze link.

Voor wie is het Plannerscafé?
Het Plannerscafé is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de logistiek van ladingen. Denk je dat er anderen zijn binnen je organisatie of netwerk die er ook bij zouden moeten zijn? Stuur deze uitnodiging dan gerust door! 

Waar en wanneer is het Plannerscafé?
Het vindt plaats op dinsdag 16 april vanaf 12.30 uur in de ‘huiskamer’  van H32 aan de Heuvel 32 in het centrum van Oss. Ben je lof van LPO, dan zijn aan deelname  geen kosten verbonden. Wel horen we graag of je komt. Je kunt je deelname melden via deze link. Ook niet-leden zijn welkom. Hen vragen we een bijdrage van 25 euro.  

Is het Plannerscafé interessant voor jou? Meld je dan aan  via deze link. Of stel eerst je vragen aan Rob Hermes, projectmanager Logistiek Platform Oss via robhermes@logistiekplatformoss.nl