29 april 2021: Effectief en duurzaam vervoeren via binnenvaart, shortsea en spoor

Kom alles te weten over de leveringszekerheid, lagere vervoerskosten en CO2-reductie van binnenvaart, spoor en shortsea.

Grote verladers zoals Heineken of Aviko maken vaak al gebruik van de mogelijkheden die de binnenvaart en het spoor hen biedt. Maar ook voor midden- en kleinbedrijf biedt het transport via verschillende modaliteiten onverwachte kansen. Een container vanaf Rotterdam naar Groningen kan in slechts 28 uur al geleverd worden tegen scherpere tarieven dan via het wegtransport. Maar veel verladers zijn niet bekend met de diverse mogelijkheden die spoor,binnenvaart en shortsea heeft. Deze bijeenkomst neemt geïnteresseerden mee in de wereld van binnenvaart, spoor en shortsea.

Ervaringen uit de praktijk
Manager transport Martijn van Spee van Ricoh en hoofd logistiek Paul Damhuis van Trioliet delen hun ervaring met de overstap naar spoor en binnenvaart. Welke voordelen en struikelblokken kwamen zij tegen? Welke praktische oplossingen hebben zij genomen om obstakels te vermijden en … hoe zit de uiteindelijke business case in elkaar?

Doel:
Na het bezoeken van de bijeenkomst ben je op de hoogte van zaken van alle aspecten rondom het transport van goederen via binnenvaart, shortsea en spoor je kunnen bieden. En ben je zelf in staat om te beoordelen of deze modaliteiten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw transportprocessen.

Ga naar Vijfsterren Logistiek voor alle informatie.